• Zoals al bekend was is Klaas Wittermans het komende seizoen de trainer van de A-selectie en zal hij op zaterdag De Wâlde 1 coachen tijdens de wedstrijden. Daarnaast bestaat de technische staf van De Wâlde 1 uit leider Jacco Tromp en keeperstrainer Wouter Glashouwer. Het is voor Jacco zijn tweede seizoen als leider van De Wâlde 1 en gelukkig heeft ook Wouter weer voor een jaar bijgetekend. Hij zal komend seizoen de keepers van onze club weer onder handen gaan nemen. En dat al voor het 8e seizoen!

    Bij De Wâlde 2 is er ook een wijziging. Catrinus Hiemstra heeft afscheid genomen als leider en voor hem hebben we twee vervangers gevonden. Douwe Piet Winia en Siemen Zeldenrust zijn komend seizoen de leiders van De Wâlde 2. Hier zijn we heel blij mee! Egbert Mulder zal voor het derde seizoen op rij de B-selectie gaan trainen.

    Bij ons damesteam blijft de technische staf op zaterdag intact. Wiepke Wierda, Otse Hoogland en Jan Schipper zullen op zaterdag onze dames begeleiden en coachen tijdens hun wedstrijden. Bij de trainers is het ons gelukt om de staf uit te breiden met twee nieuwe trainers te weten Geert Prins en Dennis Speelman. Daarnaast blijven Richard van der Veen en Wybren Landman de dames trainen.

    Allemaal heel veel plzezier en succes in de voorbereiding en tijdens het seizoen!

    TC De Wâlde