• Hoe mooi zou het zijn als de Wâlde voor een percentage meeprofiteert van alle online omzet die de webwinkels maken? 

   
  De Wâlde is al aangemeld bij Sponsorkliks en krijgt nu al maandelijks een klein bedrag, maar dit kan veel hoger! Samen met meer dan 7800 (sport)verenigingen en stichtingen maken we gebruik van dit unieke sponsorconcept. 
   
  Hoe werkt het? Bij veel webshops kun je bestellen via de site van Sponsorkliks: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4814&cn=nl&ln=nl.
   
  Als je aangeeft dat je de Wâlde wilt steunen krijgt de Wâlde een percentage van het aankoop bedrag en het kost jou niks! Dit zijn inkomsten die indirect voortvloeien uit de enorme marketingbudgetten die de webwinkels tot hun beschikking hebben.
  In 2021 oversteeg de online omzet van de webwinkels bij elkaar de € 30 miljard! En deze omzet stijgt nog steeds, elk jaar weer.
  Kortom, voor de ons een enorm potentieel aan sponsorinkomsten als iedereen maar via de SponsorKlikspagina van De Walde zou bestellen.
   
  Vandaar ook ons credo: "Bestel Niks Zonder SponsorKliks".
   
  Met zijn allen kunnen we veel meer uit SponsorKliks halen! Je moet zorgen dat je bij elke online bestelling aan de Wâlde denkt. Een handige tool om dit niet snel meer te vergeten is het installeren van onze browser-extensie. Dit is een programma die je waarschuwt bij een online aankoop om dit via de Sponsorklikspagina van de Wâlde te bestellen en zo ons de sponosoren. Klik hier om deze te installeren via de Google Chrome Webstore.