• Het advies is om de Voetbal.nl app te downloaden en je hiermee te registreren. De website is ook gekoppeld met deze app. Zo maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden van de website, blijf je direct op de hoogte van je team en kan je bijvoorbeeld afgelastingen direct als notificatie ontvangen op je telefoon.

  Belangrijk is om je te registreren met het e-mailadres wat bekend is bij de club. Ben jij niet zeker welk e-mailadres bekend is bij ons? Neem dan contact op met Jacco Tromp via jacco@elacity.nl. Hij gaat dit snel voor je in orde maken

  Zodra dit in orde is en je je account hebt, kan je ook je gegevens van 'Afgeschermd' halen. Mocht je dit willen uiteraard. Zo ben je ook op onze teampagina op de website zichtbaar en kunnen je vrienden en supporters bijvoorbeeld ook op je stemmen als 'Man of the Match'. 

  Vragen + antwoorden over de app

  Bekijk hier een volledig overzicht met vragen en antwoorden over deze app

  Hieronder volgen enkele belangrijke vragen en antwoorden op een rij:

  1. Wat kan ik in de Voetbal.nl app?

   Hier vind je een handig overzicht van Sportlink waarmee je kunt zien wat je allemaal kan. Denk aan het bekijken van je wedstrijdprogramma, uitslagen, standen, man of the match verkiezing en het ontvangen van notificaties over je wedstrijden. Zo blijf jij direct op de hoogte van alles!

  2. Hoe wijzig ik mijn gegevens?

   Je persoonlijke gegevens kan je zo heel eenvoudig wijzigen.

  3. Hoe pas ik mijn pasfoto aan voor mijn spelerspas?

   Ook dat kan gewoon via de app maar dit kan slechts tot 1 november 2018. Wil je je profielfoto aanpassen? Doe dit dan tijdig! Lees deze volledig uitleg voor meer informatie. 

  4. Ben je ouder en wil je de gegevens van je kind aanpassen?

   Hiervoor heeft Sportlink deze duidelijke handleiding gemaakt. Bekijk dan deze handleiding!

  5. Ben je onder de 16 jaar en wil je je gegevens aanpassen?

   Als kind onder 16 jaar mag je vanwege de AVG je persoonsgegevens in de app niet meer zelf wijzigen. Maar, je ouders mogen jouw gegevens, waaronder je spelersfoto, wel aanpassen. Vraag aan je ouders of ze (met hun eigen account) in de app jouw gegevens willen aanpassen. Belangrijk is wel dat het mailadres van je ouders ook bij jouw vereniging staat geregistreerd. Kunnen je ouders jouw gegevens nog niet wijzigen? Dan dienen je ouders contact op te nemen met je club (info@vvwoudsend.nl) met het verzoek dat de vereniging het oudermailadres registreert in de ledenadministratie. Zodra dat is gebeurd kunnen je ouders jouw persoonsgegevens aanpassen.

   Hier vind je alle informatie over dit onderwerp.

  Wil je ook zichtbaar zijn met je naam op onze website en in de app of blijf je liever afgeschermd?

  Is het niet veel leuker dat je vrienden, familie en fans van de club (iedereen) in de app kunnen zien in welk team jij zit? En dat je als Player of the Match verkozen kunt worden? Dit heeft allemaal te maken met je privacy-instellingen. Die staan standaard op ‘afgeschermd’. Dit betekent dat je naam en foto niet zichtbaar zijn op de website van je club en in de app. En dat je niet als Player of de Match gekozen kan worden. Je kunt in de app je privacy-instellingen en je zichtbaarheid zelf wijzigen van afgeschermd naar ‘beperkt’ of ‘normaal’. Zodra je bent ingelogd in de app ga je naar Instellingen > Mijn persoonsgegevens > Zichtbaarheid.