Update status Waldstreffen

Gemaakt op vrijdag 14 september 2018 Geschreven door Fimme Jan van der Wal
Tijd voor een update met betrekking tot de status van ons mooie Waldstreffen. Het veld ligt er inmiddels al prachtig bij. Mede door het vele sproeiwerk van de gemeente ligt er een al een mooie groene grasmat, waar we binnen een paar weken hopelijk weer op kunnen voetballen. Uit overleg met de gemeente is gebleken dat dit waarschijnlijk half oktober zal zijn. De zaailijnen zijn op dit moment nog zichtbaar en de graszode moet nog wat dichter en steviger worden. Onze contactpersoon van de gemeente komt deze week terug van vakantie en zal het veld dan beoordelen. Misschien dat we al eerder groen licht krijgen om er op te voetballen! Dat zou heel mooi zijn. Om het veld is een strak hekwerk en nieuwe ballenvangers geplaatst.
Daarnaast heeft onze vrijwilligersploeg fantastisch werk geleverd door een prachtig tegelpad om het gehele voetbalveld aan te leggen. Tevens zijn ook de plekken van de jeugdgoals voorzien van een nieuwe bestrating. Wat is dit een werk geweest! De hele zomer zijn ze bezig geweest waarbij ze zelfs op vakantiedagen om 07:00 al aanwezig waren. In één woord grote klasse!
De gemeente moet het nu netjes afmaken door de grond naast het tegelpad te egaliseren en in te zaaien. Dat zal de komende week uitgevoerd worden. Het veld is inmiddels met GPS uitgezet en de goals zullen één dezer dagen ook weer geplaatst worden. Dan is het weer een echt voetbalveld! Voor het ophangen van de reclameborden is een nieuwe systeem aangeschaft. Hierdoor is het veel gemakkelijker geworden om nieuwe reclameborden te plaatsen. Eind volgende week is het de bedoeling dat er een start wordt gemaakt met het plaatsen van de reclameborden.
 
De verbouwing van het clubgebouw is nog volop aan de gang. De berging boven in de kantine is afgerond. Wat hebben we er een mooi stuk ruimte bij gekregen! De voorraad kan nu netjes opgeslagen worden. Binnenkort zullen de foto's weer opgehangen worden zodat deze ook weer een plekje hebben. De bestuurskamer is ook grotendeels klaar. Hier is het nog wachten op een raamkozijn. Daarnaast moet de schilder zijn werk nog doen. De verwachting is dat dit eind september afgerond kan worden. Het terras verloopt wat minder voorspoedig. De details zal ik u besparen. Op dit moment is er een nieuwe sterkteberekening gemaakt welke ingediend zal worden bij de gemeente. De verwachting is wel dat het terras waarschijnlijk dit jaar niet gerealiseerd zal worden. Wel zal de deur naar het dak en de trap geplaats worden. Hierdoor hebben we in ieder geval voldaan aan de eisen voor een nooduitgang en is er een plek voor de rokers. Het is echter nog wachten op de deur.
Ook de verbouwing wordt door vrijwilligers uitgevoerd. Hier worden heel veel eigen uren ingestoken waarvoor wij heel erg dankbaar zijn. Zonder de hulp van deze mensen hadden we dit nooit kunnen doen!
Het bestuur en de activiteitencommissie zullen overleg hebben over een passende opening van het nieuwe veld en ons clubgebouw. Wanneer we hier iets over kunnen melden dan hoort u dit van ons.
 
Op dit moment spelen we onze thuiswedstrijden in Bakhuizen op de sportvelden van RKVV Bakhuizen. Dit verloopt allemaal heel soepel en naar volle tevredenheid. En dat komt mede door de gastvrijheid en prettige samenwerking met de mensen van RKVV Bakhuizen. Er is steeds goed overleg over zaken en men denkt heel goed met ons mee. Mooi om te ervaren hoe buurtclubs elkaar zo kunnen helpen!
 
Namens het bestuur,
 
Fimme Jan
 

Copyright Voetbalvereniging de Walde - 2014.
Download Joomla Templates